Klaver voor bouwbedrijven

Bouw- en oplevering

In of tijdens bouwwerkzaamheden is schoonmaken vaak niet het eerste waar aan wordt gedacht. Hoe prettig is oplevering na werkzaamheden van een inhuisschoon pand? Of een bouwschone oplevering? Klaver is gespecialiseerd in deze werkzaamheden en ons werk omvat meer dan het bezemschoon opleveren.

Denk hierbij aan:

  • Cementsluier verwijdering bij sanitair (zacht zuren)
  • Krabben en wassen van de ramen
  • Bouwstof verwijderen
  • Opruimen en afvoeren van achtergebleven bouwmateriaal

Na deze werkzaamheden kunnen de stoffeerders, vloerenlegger en schilders direct en schoon aan hun werkzaamheden beginnen. In huis schoon opleveren is de stap na het gehele bouwproces. Klaver neemt alles af, maakt de omgeving stofvrij en het pand is direct volledig beschikbaar.

Bouw voorbereiding

Specialistische werkzaamheden voor de bouw voeren wij altijd uit in overleg met de betrokken uitvoerder. Zo reinigen wij kozijnen en gevelelementen voordat de schilders komen, reinigen vloeren of verwijderen lijmresten, ontvetten en zorgen dat de afwerking altijd optimaal kan worden aangebracht. Na de werkzaamheden inspecteren wij nogmaals het werk en zorgen waar nodig voor een streeploze schoonmaak. Zo heeft iedereen het meeste eer van het werk!