Klaver voor VvE's

Een vorm van specialistische reiniging. Zo werk Klaver al jaren voor woningbouwcorporaties en VVE’s. Het schoonhouden van gezamenlijke ruimten is vaak een bron van zorg. Klaver neemt die zorg graag uit handen. Trappenhallen, hallen, vluchtwegen- en balkons of garageboxen kunnen we volgens een vast schema schoonhouden. Verlichtingarmaturen verdienen onze speciale aandacht. En ook onze glazenwasser meldt zich op gezette tijden.

Ook hier verzorgen we tijdens de werkzaamheden inspectiewerk (signalering) voor bijvoorbeeld klein technisch onderhoud. Desgewenst verzorgt Klaver ook de schoonmaak aan de buitenzijde: we houden de entree vrij van onkruid, laten het gras maaien of bescherming van de gevel. Of het opruimen en afvoeren van achtergebleven vuil. Eventueel Vanzelfsprekend kunt u ook terugvallen op onze calamiteitenservice voor het geval dat een onverwachte situatie zich mocht voordoen.

Klaver kent een speciale schoonmaakservice van woningen die verkoop- of verhuurklaar gemaakt moeten worden. In overleg zorgen we zelfs voor het verwijderen van tapijt of behang, voeren onze vaste schilders klein schilder- of onderhoudswerk uit of maken de gevel weer schoon en fris. Een opknapbeurt die niet zelden de gegadigden net over die streep trekt.